Beweegprogramma ‘FysioSport’ bij Fysiotherapiepraktijk de Bilt 

Dit is een beweegprogramma voor iedereen die graag wat aan zijn conditie wil doen. Het beweegprogramma is speciaal voor mensen die graag persoonlijke begeleiding willen en/of nodig hebben. Heeft u bijvoorbeeld geen zin om naar een sportschool te gaan? Bent u uitbehandeld bij de fysiotherapeut maar is sporten nog een te grote stap? Dan is FysioSport wat voor u.
Het beweegprogramma zal bestaan uit een intake, waarbij uw fitheid en persoonlijke doelen in kaart worden gebracht. Dan wordt er een trainingsprogramma opgesteld voor 3 maanden. Hierin wordt er naar u persoonlijk gekeken wat een goede training is. Tijdens de trainingen zal iedereen aan zijn eigen doelen werken en houdt de fysiotherapeut goed in de gaten of alle oefeningen goed worden uitgevoerd. Naast de intake zal er een tussenevaluatie en een eindevaluatie plaatsvinden. Het is de bedoeling dat de trainingen u voorbereiden op het zelfstandig gaan sporten, of u dat zelfstandig gaat doet of bij een vereniging. Als u na 3 maanden graag wilt blijven is dat ook mogelijk!

Het beweegprogramma zal op maandag en op donderdag plaatsvinden van 17.00-19.00. De groepen zullen bestaan uit maximaal 8 personen. De intake zal apart hiervan plaatsvinden, u heeft dan een 1 op 1 gesprek met de fysiotherapeut.

De kosten bedragen 30€ voor de intake, € 37,50 voor 1 keer in de week trainen of € 55,- voor 2 keer in de week trainen.

Voor meer informatie of een inschrijfformulier kunt u bellen naar 030-2202365 of mailen naar info@fysiotherapiedebilt.nl

Joomla SEF URLs by Artio