Fysiotherapeut, Lymfedrainage- en oedeemtherapeut

BIG-nummer: 49034805404

Ik werk sinds 1985 in deze praktijk. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik geregistreerd lymfedrainage- en oedeemtherapeut en behandel in die hoedanigheid veel mensen met oedeemklachten gerelateerd aan oncologische problematiek (m.n. borstkankerpatienten), vaatproblemen, posttraumatisch oedeem, primair lymfoedeem, lipoedeem en huid- en littekenverklevingen. Ik maak gebruik van manuele lymfedrainage, bandageren, oefentherapie en lymfetapen. Voor meer informatie: www.NVFl.nl.

Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van klachten in en rond het bekkengebied: incontinentietraining zowel urine incontinentie (urge en stress) als faecale incontinentie. Begeleiding van bekkenproblematiek rond de zwangerschap (voorheen bekkeninstabiliteit genoemd) en individuele zwangerschapsbegeleiding op maat (voor meer informatie: www.NVFB.nl).

Naast de werkzaamheden op de praktijk behandel ik de bewoners van verzorgingshuis Weltevreden in de Bilt. Niet alleen voor fysiotherapeutische behandeling kan men bij mij terecht maar ook voor bewegingsadviezen.

Neurologische oefentherapie en neuropsychologische training bij patiënten met neurologische problematiek zoals na hersenbloeding of -infarct hebben mijn bijzondere interesse. Ook voor verschillende handaandoeningen kunt u door mij behandeld worden.

Het werken in een groepspraktijk vind ik stimulerend. We maken veel gebruik van elkaars kwaliteiten en kennis waardoor aan de patiënt een behandeling op maat kan worden gegeven.

"Samen werken aan herstel"