Maarten 

big registratie nummer: 09034423504

Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de toenmalige Stichting Utrechtse Paramedische Academie (SUPA). Mijn laatste stageadres was de praktijk waar ik nu werkzaam ben.

Mijn interesse gaat vooral uit naar patiënten met rugklachten of klachten die hun oorsprong hebben vanuit de rug. Vanuit deze interesse ben ik manuele therapie gaan studeren en ben daar in 1988 aan de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) afgestudeerd . Een jaar later heb ik de internationale erkenning als Orthopaedic Manipulative Therapist (OMT) behaald.

Eind 2014 heb ik een master in de Manuele therapie behaald, en ben nu Master of Science (MSc).

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)

 Zie ook: nvmt.nl

In 2001 ben ik me gaan specialiseren in de manueel therapeutische behandeling van de asymmetrische zuigeling. Samen met de kinderfysiotherapeuten die in ons pand werkzaam zijn. Voor deze kinderen wordt vaak de term "Kiss" kinderen gebruikt. Hoewel we tegenwoordig meer spreken van de asymmetrische zuigeling.  Meer daarover vindt u op www.kiss-kinderen.nl.

Het werken in een praktijk met zoveel collega's, met evenzoveel verschillende interesses en specialisaties, is een setting waarin veel van elkaar te leren valt en waarbij een patiënt altijd door de juiste therapeut behandeld wordt. Het naar elkaar doorverwijzen vanwege ieders deskundigheid gebeurt dan ook vaak in onze praktijk.

Hierdoor kunnen wij een behandeling bieden die het beste aansluit bij uw klacht.

Joomla SEF URLs by Artio