Fysiotherapie De Bilt, de beste plek voor uw rugklachten!

Rugklachten hebben meerdere oorzaken en bijna iedereen komt er ooit mee in aanraking. Naast pijn kunt u vaak ook (tijdelijk) niet meer uw werk of hobby uitoefenen. Erg vervelend!

 Ze kunnen zowel acuut als chronisch van aard zijn een hebben legio van oorzaken, denk hierbij aan overbelasting, stress of een verkeerde houding. Dit zijn allemaal factoren die meespelen in het ontstaan van en het onderhouden van uw rugklachten.

Omdat niet iedere rugklacht hetzelfde is, werken onze therapeuten niet met standaard protocollen. Iedereen krijgt een op maat gemaakt behandeling voor zijn/haar rugklacht. Wat is voor u echt belangrijk? Daar gaan we mee aan de slag!

Voor de behandeling van uw rugklachten hebben wij een breed team van specialisten voor u klaar staan: manuele, psychosomatische en algemeen fysiotherapeuten. Zij brengen uw klachten in beeld en kunnen indien nodig een multidisciplinaire aanpak aanbieden.

Om van uw klachten af te komen is oefenen essentieel. Dit begint vaak met oefeningen thuis maar verder in de behandeling zullen er zwaardere oefeningen gedaan moeten worden. Dit kan in onze goed uitgeruste oefenzaal. Daar werken we samen met u om uw rug te versterken en uw algehele conditie te verbeteren.

Onze praktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum De Bilt, waar overleg met de huisartsen, psycholoog en de diëtiste regelmatig plaatsvindt om voor u de beste zorg te kunnen bieden.

Fysiotherapie De Bilt staat voor kwaliteit en goede zorg voor u met persoonlijke aandacht door uw eigen therapeut. 

Wij hopen u te mogen helpen met uw herstel!

Team Fysiotherapie “De Bilt”

Joomla SEF URLs by Artio