Corona update 24-03-2020        

Beste bezoekers van de praktijk,

Helaas hebben wij moeten besluiten om fysiotherapeutische behandelingen te beperken tot minimaal 6 april. Bij acute klachten kunt u contact opnemen en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Naar aanleiding van de op 23 maart aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hadden wij geen andere keus. Ons doel hiermee is niet alleen het waarborgen van de gezondheid van onze patiënten en onze werknemers, maar ook om het zorgsysteem te ontlasten. Het voorkomen van een piek in het aantal besmettingen is in ieders belang.

Tegelijkertijd willen we u graag de zorg bieden die nodig is. We hadden dit beleid al ingezet en willen u graag heel erg danken voor uw begrip en medewerking, hulde daarvoor..

De afgelopen tijd hebben we al ervaring opgedaan met telefonische consulten, videobellen, begeleiding op afstand. Dit zetten we de komende tijd door.

Heeft u een afspraak staan tot 6 april, dan nemen we contact met u op voor het maken van een telefonische afspraak, indien u dit wenst. Als dit niet mogelijk is, verzetten we uw afspraak tot na 6 april. Wij nemen dus contact op met u, maar u kunt natuurlijk ons ook altijd bellen. We zijn dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur bereikbaar voor overleg en advies. De intake voor nieuwe klachten of nieuwe cliënten gaat ook gewoon door maar dan telefonisch en/of videobellen.

Natuurlijk zijn we er ook voor u in deze ingewikkelde tijd. We wensen u alle goeds voor u en uw naasten.

 

Schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen op 030 – 2202365 of via info@fysiotherapiedebilt.nl

 

Team ‘’Fysiotherapie De Bilt”

 

 

 

 

Het coronavirus (COVID-19) (16-03-2020)

 

We begrijpen dat u misschien twijfelt om naar de fysiotherapeut te gaan in verband met het coronavirus (COVID-19). Graag informeren wij u daarom. Fysiotherapie De Bilt volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze praktijk blijft gewoon open en de behandelingen kunnen doorgaan mits u geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten heeft. Twijfelt u of u naar de behandeling kunt komen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk op telefoonnummer 030 - 2202365. 

We verzoeken u vriendelijk om uw eigen handdoek mee te nemen naar de behandeling. 

 

Sporten in de praktijk

Menigeen komt regelmatig naar de praktijk om te trainen zonder consult. Deze activiteit schorten we tot 6 april op, conform de richtlijnen van het RIVM. Wanneer u een abonnement hebt, schuift de geldigheidsdatum hierin natuurlijk 3 weken op.

 

Fysiotherapie op afstand
Kunt u niet naar de praktijk komen, dan is fysiotherapie op afstand mogelijk. De therapeut kan telefonisch uw voortgang bespreken en de nodige oefeningen via e-mail toesturen. Een afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.

Krijgt u aan huis fysiotherapie? Dan kan dit ook gewoon doorgaan, mits u geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten. De fysiotherapeut geeft het bij u aan als hij/zij zelf niet in staat is om te behandelen. 

 

Hygiënemaatregelen
In uw praktijk wordt extra aandacht besteed aan hygiëne volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Was de handen goed (20 sec) na contact, met zeep of desinfecteren gel.
  • Gebruik papieren doekjes voor het afdrogen van de handen.
  • Nies en hoest in de elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct na gebruik weg.
  • Schud tijdelijk geen handen om eventuele verspreiding te voorkomen, gebeurt dit wel dan wassen we beiden onze handen.
  • Wij verwelkomen u uiteraard nog steeds met een glimlach.
  • Raak zo min mogelijk uw eigen gezicht aan, met name de ogen, neus en mond.

We gaan uiterst zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals u dat van ons mag en kunt verwachten.

 

Heeft u vragen over uw behandeling?
Heeft u vragen over het coronavirus? Bekijk dan de pagina van het RIVM of neem dan contact op met de lokale GGD.

 

Joomla SEF URLs by Artio